Hva trenger en nyfødt? UTSTYRSLISTE til deg som venter en liten.

 

Er du gravid eller nybakt mamma i barsel og lurer på hva i alle dager en nyfødt egentlig trenger av klær og utstyr?

Da er disse listene for deg! 

 

Da jeg gikk gravid innså jeg at jeg ikke hadde peiling på hva mini i magen kom til å trenge på utsiden av magen. Google gjorde meg bare forvirret og listene jeg kunne finne antok at jeg levde et helt annerledes liv, som bare fikk meg til å føle meg utilstrekkelig og lite forberedt. Jeg hadde tusen spørsmål som surret, en travel jobb og lite energi til overs på kvelden til annet enn å spise og sove. Jeg skulle ønske det fantes en liste som kunne hjelpe meg, som var spesifikk nok til at jeg ikke måtte ta stilling til en haug av valg, og som jeg følte stod i tråd med mine verdier om kvalitet og bærekraft. Jeg hadde også lyst på noe som føltes estetisk pent hjemme og som ville passe inn sammen med resten av livsstilen vår. 

Jeg har nå laget listen jeg skulle ønske fantes for 2 år siden, til deg. <3

Nedenfor finner du punkt-lister til fødebag og barseltid, babyklær og utstyr (stell, større ting og noen nice-to-haves). Du finner tips til bøker og generelt det jeg skulle ønske jeg visste før min egen baby ble født. Fordi jeg selv har vært der du er nå, vet jeg at det er både uvant, overveldende og kaotisk til tider å skulle tenke på alt dette. Jeg har gjort listen så enkel og spesifikk som mulig.

Det finnes dessverre mye tull ute på babymarkedet så sjekk ingredienser og materialer før du kjøper (med mindre de er fra Hönemor, da kan du vite at dette allerede er gjort for deg). 

Det er mye som kan kjøpes brukt eller arves fra noen du kjenner. Ha som en huskeregel at dersom du ikke kan vaske det eller det handler om sikkerhet, er det greit å kjøpe nytt. Eksempler er madrass, skinnfelle og bilstol. 

Håper dette kan være til hjelp og løse en del av det praktiske på ferden din. <3
PS: Du kan lagre bildene med oppsummeringene og ha dem på mobilen din. Legg gjerne siden her som et bokmerke så kan du enkelt finne den igjen.

PS: Sjekk ut flere blogginnlegg fra Hönemor. Du finner blant annet topp 10 mammahacks og pakkeliste til fødebagen. 

SHOP KLÆR TIL NYFØDT

SHOP STELLEPRODUKTER

SHOP ESSENTIALSSHOP RENGJØRINGMIDLER

 

 

 

Tilbake til bloggen
1 av 3